VERKKOKAUPPAMME TOIMITUSEHDOT

HUOM!
Tuotteiden myyntialue on ainoastaan Suomi.

Maksaminen

Tuotteet maksetaan käyttämällä tarjottujen pankkien verkkopankkipalveluita tai luottokortilla.

Ikäraja
Alle 18-vuotiaalta vaaditaan aina huoltajan tekemä tilaus.

Asiakkuus

Asiakkuus syntyy kun asiakas tekee tilauksen. Tilaus edellyttää seuraavia henkilötietoja: Asiakkaan oma nimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Henkilötietojen käsittely
Antamasi asiakastiedot ovat luottamuksellisia.

Hinnat
Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroissa. Pidätämme oikeuden virheellisten hintojen korjaukseen. Mikäli korjaus koskee jo tehtyä tilausta, ei tilausta käsitellä asiakkaan vahvistamatta korjausta.

Toimituskulut
TOIMITUSKULUT määräytyvät paketin painon mukaan. Toimitus tapahtuu postin välityksellä.

Palautusoikeus, reklamaatiot ja tuotteiden vaihdot
14 vrk:n palautusoikeus koskee kaikkia www.kotimaisia.com -verkkokaupasta ostettuja tuotteita kuluttajasuojalain rajoituksin. Voit palauttaa ostamasi tuotteen, joka on samassa kunnossa kuin ostohetkellä ainoastaan jos tuotteessa on virhe. yksittäiset aikakausilehdet ja sinetöimättömät cd-levyt eivät kuulu palautussoikeuden piiriin jos ne ovat ehyitä. Tuotteen ottaminen käyttöön mitätöi palautusoikeuden.

Mahdolliset palautukset ja reklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti. asiakaspalvelu@jcotton.com

Postitse palautus
Postitse palautettavasta tuotteesta tulee pyytää Postilta kuitti, joka tulee säilyttää. Mikäli palautettu tuote katoaa matkalla, eikä kuittia ole, on vastuu lähettäjällä. Kuitti todistaa Postin vastaanottaneen pakkauksen kuljetettavaksi, jolloin vastuu siirtyy Postille. Palautus osoite: Timo Juntunen, Tallinraitti 59, 90940 Jääli

Yleistä toimituksista
www.kotimaisia.com ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.
www.kotimaisia.com pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Voimassa olevat toimitusehdot ovat nähtävissä verkkokaupassa ja asiakkaan on tutustuttava niihin ennen tilauksen tekemistä.

Checkout Finland Oy
toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välillä. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland Oy Oy on myös maksun saaja. Tarkista Checkoutin maksuehdot tästä

Checkout Finland Oy
Varastokatu 3 A 33100 Tampere
www.checkout.fi
Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@checkout.fi
Asiakaspalvelu puhelin: 0800 552 010 (0,00€/min)

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Yhteensä:
    Kassalle
    (0)