Nuortenlehti SinäMinän 7/2010 kansikuva Nuortenlehti SinäMinän 7/2010 kansikuva

SinäMinän Historiaa ja infoa

SinäMinä on nuortenlehti, jonka paperinen versio lopetettiin vuoteen 2010. SInäMinästä löydät nuorten kirjoittamia novelleja, runoja, tarinoita, kirjekamu ilmoituksia ja julisteita.

SinäMinä-lehti on lähtöisin oulusta, jota julkaisi MM-Kustannus Juntunen Ky. Kohderyhmänä ovat noin 12–19-vuotiaat teini-ikäiset tytöt ja jonkin verran pojat. SinäMinä-lehti on perustettu vuonna 1969 ja sen nimi oli silloin Sinä & Minä ja sitä julkaisi aiemmin oululainen Kolmiokirja.

SinäMinä lehdestä löytyy mm:
- Artistien julisteita / haastatteluja
- Lukijoiden kirjoittamia novelleja, tarinoita, rakkaustarinoita ja runoja.
- Kirjekamu / nettikamu / tekstarikamu -palstat
- Isosisko vastaa / Kundi vastaa / Kauneussalonki -palstat
- SinäMinäMe, Kirppis, Horoskoopit, Pauliina kokkaa, Mokat, Testejä

Novellit / Tarinat / Rakkaustarinat:
Lukijat ovat vuosien ajan kirjoittaneet SinäMinään tarinoita ja novelleja joita SinäMinä sitten on julkaissut kielivirheet korjattuna sitten lehdessä. Useat oikeat kirjailijatkin ovat julkaisseet aikanaan tarinoitaan nuortenlehti SinäMinässä. Novellit ovat yleensä 2-8 sivua pitkiä.

Kundi vastaa / Isosisko vastaa -palstat
Kundi vastaa ja Isosisko vastaa -palstat ovat aina olleet SinäMinä -lehden lukijoiden suosikkeja ja näille palstoille on tullut valtavat määrät nuorten miettimiä kysymyksiä. Näille palstoille nuoret ovat lähettäneet mieltä askarruttaneet kysymyksensä ja aikuiset isosiskot ja veljet ovat niihin sitten parhaansa mukaan vastanneet. Todella mukavaa luettavaa jokaiselle.

Runot / Mokat
Tämä palsta on pyhitetty nuorten mokille ja kämmeille, mitä heidän elämässään on sattunut. Runopalstat ovat sitten täynnä nuorison lähettämiä kauniita runoja.

Julisteet / Fanikuvat
SinäMinän yhtenä osana on aina ollut näyttelijöiden, laulajien, bändien ja muiden julkkisten fanikuvat ja julisteet. Fanikuvat ovat yleensä yhden sivun kokoisia ja julisteet aukeaman kokoisia kuvia. Joidenkin fanikuvien ohella on myös kyseisen jukkiksen haastattelu tai faktaosio.

Kilpailut:
Sinäminässä on aina ollut paljon kilpailuja mihin osallistua, Novellikilpailut ja Etsi Enkeli sivulta kilpailut ovat säilyneet vuosista toiseen todella suosittuina. Kilpailujen palkintoina on yleensä ollut lukijoille tuotepalkintoja, jotka SinäMinän toimitus on yleensä saanut suoraan kyseiseltä maahantuojalta.

Yhteensä:
    Kassalle
    (0)