Lasten puuhalehti ja värityslehti Jekku

Lastenlehti Jekku

Lasten puuhalehti Jekku on Oma Säästöpankin ja Säästöpankin asiakaslehti, mutta täältä verkkokaupasta sinulla on mahdollisuus ostaa Jekku itsellesi. Jekku-lehti on ilmestynyt Suomessa jo lähes 40 vuotta! Vuodesta 1978 asti Jekkua on tehty lapsille Oulusta käsin ja se ilmestyy lasten iloksi edelleen. Lehdet ovat täysin uusia kustantajan varastosta ja lehtien hintoihin tulee normaalit Postin toimituskulut, mitkä näet kun valitset haluamasi lehdet ja tarkistat ne sitten kun menet kassalle.

Lasten puuhalehti Jekusta löydät, väritystehtäviä, sarjakuvia, väritys-sarjakuvia, värityskuvia, vitsejä, arvoituksia, opettele piirtämään -tehtäviä, jatka tarinaa -tehtäviä, Etsi eroavaisuuksia, sokkelotehtäviä, askartelu -tehtäviä, kulje pisteestä pisteeseen, tarinoita, lasten piirustuksia ja kaikkea muuta jännää lapsille.
Toimitusaika noin 3-5 arkipäivää.


Tutustu Jekku-lehteen

Alla olevasta Smurffit E-kirja kuvasta pääset tutustumaan Jekku lehteen, linkki ohjaa Lehtiluukun E-kirja palveluun, mistä voit tutustua Jekku-lehden sisältöön.

Lasten puuhalehti Jekussa on paljon hauskoja tehtäväsivuja lapsille. Jekussa on paljon hauskoja tehtäväsivuja lapsille. Mukavaa puuhaa pienille :)
Yhteensä:
    Kassalle
    (0)