Salapoliisi Asko Kukkosen seikkailut - kansikuva 4/2008 - Keino pyhittää tarkoituksen, Kukkonen

Salapoliisi Asko Kukkosen Seikkailut

Salapoliisi Asko Kukkonen on kirjailija Timo Surkan luomus. Timo Surkka on kirjoittanut myös legendaarista Jerry Cottonia, joten onko tämä Suomen Cotton? Kukkosen tarinat sijoittuvat aina jonnekkin päin Suomea, joten oman paikkakuntasikin paikallisgrilli saattaa tulla joskus vastaan. Ensimmäiset Kukkoset ilmestyivät kauppojen hyllyille vuonna 2002 ja viimeiset vuonna 2009. Kukkosta julkaisi aikoinaan Musiikki-Mainos Ky Juntunen, MM-Kustannus Ky Juntunen ja MM-Advertising. Nykyään Kukkosia voi ostaa verkkokaupasta lehtenä tai e-kirjana.
Asko Kukkonen sähkökirjana: Lehtiluukku

Kukkonen on yhtä kotonaan korvessa kuin kaupungissakin. Kukkosen selvitettäväksi siunaantuu yleensä tehtävät, joiden edessä virallinen virkavalta on vetänyt vesiperän.

Kukkonen ei ole legendaarinen Pekka Lipponen, vaikka yltääkin yhtä yllättäviin suorituksiin, eikä Kukkonen ole Paavo Lipponenkaan vaikka kovin näkoinen onkin. Kukkonen on arvaamaton ja ovela älykkö, joka käyttää kotimaisia kommervenkkejä ja runttaavaa ruumiinkulttuuria rikollisten kanssa. Kukkonen tietää oikean ja väärän -vai tietääkö?

Yhteensä:
    Kassalle
    (0)